Tarihçemiz

Tarihçemiz

2003 yılında Selattin Körükmez önderliğinde, Selattin Körükmez Sitesinde ortak olan arkadaşlarımızla yaptığımız gönül birlikteliği ile ilk temellerini attığımız sitemiz 2004 yılında ilk binası olan A-B bloğunu tamamlayarak hizmete açmıştır.
İkinci etap olarak 2005 yılında başladığımız C ve D-E blokrarımız ise 2006 başlarında bitirilerek sitemize dahil edilmiştir.
İkinci etapta yapılan iki binamız eşyalı olarak tefriş edilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.
Verdiğimiz hizmetten memnun kalan misafirlerimizin ve ortaklarımızın da teşvikleriyle 2006 yılının ilk çeyreğinde F-G-H bloklarının arsalarını da alarak temellerini attık ve 2006 sonu ile 2007 Ocak ayında üç binamızı da bitirerek hizmetinize sunduk.
Akradaşlarımızla birlikte gönül verdiğimiz bu güzide ortaklığımız ve yaptığımız iş Denizli’de öğrencilerin barınma çilesine son vermiş ve diğer insanların da öğrencilere bakış açısını değiştirmiştir.
1981 yılında Denizli Eğitim Fakültesine okumaya geldiğimde öğrencilere kimse ev vermiyordu.
Bu çektiğim zorlukları düşünüp, gönül veren arkadaşlarımızı da ikna ederek böylesine güzel ve hayırlı bir girişimi başarmış olduk.
2010 Yılında AYDIN da KÖRÜKMEZ APART adı altında ilk binamızı bitirerek buradaki öğrencilerimizinde hizmetine sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Web: www.korukmezapart.com.tr
2011 yılında tamamlanan üç binamızla birlikte toplam dört binamızla hizmet vermekteyiz. 2012 yılında yapımına başlanan iki binamızıda eğitim yılının başlamasından önce hizmete alınacaktır.
Tüm bu cabalarımızın kalıcı olması için KÖRÜKMEZ İNŞAAT TURİZM GIDA HAYVANCILIK SAN.VE TİC LTD.ŞTİ. adı altında kurumsal yapılanmamızı tamamladık. ve daha iyi hizmet vermeh için çalışmalaraımıza aynı ilkelerle devam ediyoruz. Web: www.korukmezinsaat.com.tr sitedinde yeni yatırımlarımızı, projelerimizi ve hizmetlerimizi takip edebilirsiniz.